Multimove en Sportsnack

Multimove

Om de motorische ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren, biedt Sport Vlaanderen 'Multimove voor kinderen' aan: bewegingsactiviteiten voor kinderen tussen 3 en 8. Door de kinderen op een leuke en ontspannende manier te laten bewegen, oefenen ze de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden.

Meer info over Multimove

Sportsnack

Sportsnack is een sportieve naschoolse opvang. Heel wat basisscholen bieden tijdens de naschoolse opvang een uurtje extra sport aan onder begeleiding van ervaren lesgevers.

Sportsnack wordt georganiseerd vanuit de basisscholen, maar de plaatselijke sportclubs worden zo veel mogelijk bij de organisatie betrokken. Zo geven de sportclubs regelmatig initiaties. Dat zorgt ervoor dat kinderen makkelijker de stap kunnen zetten naar de sportclub zelf.

Meer info over Sportsnack

Wil je graag Multimove en-of Sportsnack organiseren op jouw school? Neem dan contact op met de Vrijetijdsdienst. We helpen je graag verder!

gezonde gemeente

Stad Izegem streeft mee naar een gezonde speel-,  werk- en zorgomgeving voor iedereen waarbij we bewegen & ontmoeten stimuleren.