Nutsvoorzieningen

Tijdelijk elektriciteit nodig?

Als je een activiteit organiseert, kan je een tijdelijke aansluiting op het elektriciteitsnet aanvragen. Die wordt achteraf volledig weggenomen zodra je ze niet meer nodig hebt. Je moet hiervoor twee instanties verwittigen: Infrax en Stad Izegem.

Fluvius

De organisator moet de aansluiting rechtstreeks én tijdig (graag 2 maanden voor de datum van je activiteit) aanvragen bij Fluvius. Bij de aanvraag van je tijdelijke aansluiting, voeg je een aanvraag voor 'wegname tijdelijke aansluiting'.  Er worden dan geen bijkomende aansluitingskosten meer aangerekend. 

Je kan de aanvraag online invullen. Na uitvoering van de aansluiting door Fluvius ontvang je de factuur met de aansluitingskosten en de verbruikskosten. 

Bij vragen of problemen kan je terecht bij de infolijn van Fluvius: 078 35 35 34.

Fluvius

Stad Izegem

Vraag de logistieke dienst van de stad ook om werfkasten te plaatsen. Daartoe dient een correct inplantingsplan afgegeven te worden met een gedetailleerd overzicht waar stroom nodig is en waarvoor de stroom moet dienen. Deel tijdig mee wanneer Fluvius de aansluiting komt doen. De keuring gebeurt door een erkend keurder.  De keuringskosten worden doorgerekend aan de organisator.  

Aanvraagformulier

Tijdelijk water nodig op een evenement?

Heb je voor een evenement of voor een andere tijdelijke activiteit water nodig op een plaats waar je niet beschikt over gewone kranen? Dan kan je bij De Watergroep een standpijp (= mobiel leveringspunt) huren of een tijdelijke waterlevering aanvragen. Vraag dit minstens één week vooraf aan!

De Watergroep