Fietsbieb Izegem

In de fietsbieb kunnen kinderen tot 12 jaar aan een gunstig tarief (€20) en een waarborg van €20 een fiets op maat lenen. Tweedehands, maar tiptop in orde. Is je kind toe aan een grotere fiets of wil het eens een ander model of kleur? Dan mag je de ontleende fiets gewoon inruilen voor een ander exemplaar uit de fietsbieb.

Je kan het aanbod van de fietsbieb steeds online bekijken. Heb je interesse in een van de fietsen? Kom gerust langs tijdens de vaste openingsuren.

De fietsbieb is elke derde zaterdag van de maand open van 10 tot 12 uur.

Bekijk het aanbod

Kinderfietsen

De fietsbieb is steeds op zoek naar kinderfietsen. Schenk je een kinderfiets in goede staat aan de fietsbieb, dan ontvang je een waardebon voor een jaar gratis fietsgeld. Heb je zelf geen kinderfiets meer nodig? Dan kan je de waardebon schenken aan familie, vrienden, buren, ...

Vrijwilligers

De fietsbieb draait volledig op vrijwilligers. Ben je een handige harry en sleutel je graag aan fietsen? Wil je enkele uren per maand de fietsbieb openhouden? Lijkt het je wat om mee te zoeken naar nieuwe fietsen? Kortom, wil je op een of andere manier meewerken? De fietsbieb ontvangt je met open armen! Neem gerust contact op voor meer informatie.