Bewegen op verwijzing

Bewegen Op Verwijzing helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever leven. Het project richt zich op personen die momenteel nog geen 30 minuten per dag matig bewegen.  Alles gebeurt onder begeleiding van een professionele Bewegen Op Verwijzing-coach. Voor Izegem is dit Lien Desmet. Zij helpt jou bij het opmaken van een beweegplan op maat, biedt hulp en tips om gezond te bewegen en probeert jou vooral te motiveren om te blijven bewegen.

Wat zijn de voordelen?

Wist je dat meer bewegen en minder lang stilzitten het risico verkleint op gezondheidsproblemen en een positief effect heeft op het mentale welbevinden? In deze lastige periode kan bewegen je meer energie geven, verbetert het je humeur en bezorgt je een prettig gevoel. Wat ten goede komt van jouw veerkracht!

Wat kost het?

Je kan deelnemen na doorverwijzing van je huisarts. Een sessie van 15 minuten kost € 5. Indien je recht op het de verhoogde tegemoetkoming, betaal je maar € 1 per sessie.

Meer info?

Voor meer info kan je contact opnemen met Bewegen Op Verwijzing-coach Lien Desmet via izegem.lien@bewegenopverwijzing.be.

Meer over Bewegen op verwijzing