Bewegen op verwijzing

Bewegen Op Verwijzing helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever leven. Het project richt zich op personen die momenteel nog geen 30 minuten per dag matig bewegen.  Alles gebeurt onder begeleiding van een professionele Bewegen Op Verwijzing-coach. Voor Izegem is dit Herlinde Coudeville. Als coach helpt Herlinde jou graag op weg naar een gezondere en actievere versie van jezelf. Ze gaat stap voor stap met jou op zoek naar groeipunten om nieuwe gewoonten te creëren waar jij je goed bij voelt.

Wat zijn de voordelen?

Wist je dat meer bewegen en minder lang stilzitten het risico verkleint op gezondheidsproblemen en een positief effect heeft op het mentale welbevinden? In deze lastige periode kan bewegen je meer energie geven, verbetert het je humeur en bezorgt je een prettig gevoel. Wat ten goede komt van jouw veerkracht!

Wat kost het?

Je kan deelnemen na doorverwijzing van je huisarts. Een sessie van 15 minuten kost € 5. Indien je recht op het de verhoogde tegemoetkoming, betaal je maar € 1 per sessie.

Meer info?

Wil jij graag meer bewegen, maar is de aanzet moeilijk? Vraag een verwijsbrief aan je huisarts en neem contact op met Herlinde via herlinde.coudeville@bewegenopverwijzing.be of 0477 32 95 66. Je kan ook contact opnemen met Herlinde via de website van Bewegen Op Verwijzing.

Neem contact op met Herlinde

Meer over Bewegen op verwijzing