Urban Move

Zondag 18 september organiseert de stad voor de vierde keer de Urban Move: een beleefloop en -wandeling door gebouwen en bedrijven in Emelgem. Urban Move is een volkshappening waar duizenden deelnemers wandelen en lopen voor het goede doel. Langs het parcours zorgen verenigingen, fanfares en dj’s voor het nodige entertainment. Nieuw dit jaar is de Kids Urban Move Run. Het kloppend hart van deze editie situeert zich op het terrein van Prizma Campus VTI (Italianenlaan 30).

Programma

13.30 uur: start Kids Urban Move *NIEUW* (langs de gebouwen van het VTI) (400 m)
14.00 uur: start Urban Move Run (8 km)
14.30 uur: start Urban Move Wandeling (8 km)
16.00 uur: start ouder-kind Urban Move (4 km)

Tickets

Urban Move Run 8 KM

Urban Move Walk 8 KM

Urban Move ouder-kind 4 KM

Goed doel

URBAN MOVE is niet alleen maar een volksfeest waar je mee wandelt of loopt. Het geld dat we dit jaar inzamelen gaat naar de aankoop van extra AED toestellen.

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. AED's verhogen de overlevingskansen van een patiënt na een hartstilstand. De toestellen zijn in principe eenvoudig in gebruik en vertellen je precies wat je moet doen in een noodsituatie.

Op enkele strategische plaatsen in de stad hangen er reeds AED-toestellen. Om een zicht te krijgen waar in Izegem de AED-toestellen hangen, neem een kijkje op de website.

Deelnemende bedrijven

Meer info volgt.

 

 

Urban Move
gezonde gemeente

Stad Izegem streeft mee naar een gezonde speel-, werk -en zorgomgeving voor iedereen waarbij we bewegen & ontmoeten stimuleren.