Voor elk wat wils

De mogelijkheden voor een dagtrip naar Izegem  zijn eindeloos. Je vindt diverse componenten lager op deze pagina. Reservaties voor ontbijt, lunch of avondmaal doe je rechtstreeks bij de horecazaken zelf. De dienst voor Toerisme helpt je graag verder met suggesties voor combinaties.

Eperon d'Or

Industriële erfgoedsite Eperon d'Or

keuze uit: Schoenentour, Borsteltour, Pekkerstour of Stoom- & Stroomtour

Bierkasteel

Bierkasteel Van Honsebrouck

Groepen vanaf 20 personen. Lunch / aperitief ter plaatse mogelijk. Voor meer info en reservatie, contacteer het Bierkasteel.

Thematische wandelingen

Thematische wandelingen

Maak hier je keuze uit ons boeiend aanbod aan begeleide wandelingen en fietstochten in Izegem!

Bolletra

Actief

Bolletra, petanque, city golf, bowling, volksspelen,… Meer info bij de dienst Toerisme in Eperon d’Or.

Begeleide bustour

Begeleide bustours

De gids leidt de bus door de stad (en de onmiddellijke omgeving) langsheen historische gebouwen, mooie plekjes en interessante weetjes, en verschaft via de microfoon de nodige uitleg. De rondrit (+/- 2 uur) wordt thematisch ingevuld in overleg met de groep.

Eten en drinken

Onze stad biedt een heel breed aanbod van eetgelegenheden. Van een verzorgde hamburger over een klassieke dagschotel naar een gesofisticeerd menu in een sterrenrestaurant: het kan allemaal. Pocketresto biedt een handig overzicht van het culinaire aanbod in de Pekkersstad. Contacteer gerust de toeristische dienst voor suggesties van horecazaken.

Wie Eperon d’Or bezoekt in groep, kan ook de foyer gebruiken voor een picknick. Daarvoor rekenen we een kost van 50 euro aan.