Speelbeest

Ben jij een echt speelbeest en ben je minstens 16 jaar oud (of word je dit jaar 16)? Heb je stiekem zin om mee te spelen met de kinderen op het speelplein? Wil jij alles geven om de gewone vakantiedagen om te toveren in fantastische speeldagen? Dan is animator worden op het speelplein, Pretateljee of Babbeloe misschien iets voor jou!

Speelpleinwerking

Samen met een team van animatoren  verwelkomen we dagelijks spelende kinderen op onze vier speelpleinen in Izegem, Emelgem, Kachtem en Bosmolens. Naast de vele speelmogelijkheden die de speelpleinwerking te bieden heeft, heb jij als animator een belangrijke rol: laat de kinderen vollenbak spelen en genieten van hun vakantie! Je animeert de kinderen en zorgt ervoor dat ze een superleuke speelvakantie beleven. Daarnaast ontstaan er onder de animatoren ook vrienden voor het leven (wie weet wel een vakantielief?) en beleef je een zomer vol onvergetelijke momenten.

Babbeloe en Pretateljee

Hou je meer van een kleinschalige vakantiewerking en heb je een hart voor kinderen met nood aan extra ondersteuning? Misschien is Babbeloe wel iets voor jou. In de zomervakantie gaat er vier weken lang een vakantiewerking door voor 15 kinderen met een beperking, ASS of een andere zorgnood. Op Babbeloe verloopt alles net dat tikkeltje gestructureerder en rustiger.  Tijdens de kleine vakanties ook wat tijd vrij? Ben je creatief, enthousiast en kom je graag origineel uit de hoek? Dan kan je misschien vrijwilliger worden op het Pretateljee! Hier kan je samen met een andere toffe animator een leuke, originele workshop begeleiden voor een groep van een 20-tal kinderen.

Evenementen

Of misschien kies je liever zelf wanneer je kan helpen op activiteiten? Dan zijn de losse projecten jouw ding. We organiseren op de jeugddienst heel wat evenementen: Huis van de Sint, Dag van het Kind, Buitenspeeldag en een colorfestival op Dag van de Jeugdbeweging. We zoeken allerlei enthousiastelingen die graag kinderen entertainen of begeleiden, foto’s nemen, randanimatie voorzien of gewoon zin hebben om te vrijwilligen. Je haalt zonder twijfel voldoening uit de vele lachende gezichten van alle kinderen en jongeren die deelnemen aan de activiteiten.

Vacatures

Heb je interesse in een of meerdere van onze werkingen? Vul dan vrijblijvend het inschrijfformulier in.

Inschrijfformulier