Pretateljee

Pretateljee is een vakantiewerking tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie. We voorzien elke dag een combinatie van verschillende soorten activiteiten (sport, spel, knutselen, koken, ...) en gevarieerde workshops. Pretateljee gaat door in het JOC Izegem (Krekelstraat 167, 8870 Izegem)

Opgepast: In de krokusvakantie gaat Pretateljee uitzonderlijk door in Kasteel Wallemote.

Opvang

  • Voormiddag: opvang vanaf 8 uur tot de start van de activiteit.
  • Middag: tussen 12 en 13 uur. Kinderen die een hele dag aanwezig zijn, eten hun lunch.
  • Namiddag: opvang vanaf 13 uur tot de start van de activiteit.
  • Avond: opvang vanaf het einde van de activiteit, tot 18 uur. Let op: op 24 december tot 16.30 uur.

Wat breng je mee?

  • Lunchpakket en drankje (enkel als je kind een hele dag blijft).
  • Tussendoortje en drankje voor de pauze in de voormiddag.
  • Tussendoortje en drankje voor de pauze in de namiddag.
  • Eventueel reservekledij (vooral bij de kleuters).
  • Indien er voor de activiteit bepaald materiaal moet voorzien worden, wordt dit meegedeeld.

Inschrijven

Je kiest zelf welke dagen je kinderen naar de werking komen. Je schrijft hen enkel in voor die bepaalde activiteiten. Je betaalt € 7,50 per activiteit. Het is mogelijk om met vrijetijdscheques te betalen. Let op: bij het inschrijven dien je meteen te betalen via overschrijving. Je ontvangt automatisch een bevestiging na je inschrijving.

De programmatie voor de herfstvakantie 2021 zal te raadplegen zijn via onze webshop vanaf 14 juli 2021. Inschrijven kan vanaf 18 augustus 2021 om 20 uur. De herfstvakantie loopt van 2 november tot en met 5 november 2021.  

De programmatie voor de kerstvakantie 2021 - 2022 zal te raadplegen zijn via onze webshop vanaf 8 september 2021. Inschrijven kan vanaf 29 september 2021 om 20 uur. De kerstvakantie loopt van 3 januari tot en met 7 januari 2022.  

De programmatie voor de krokusvakantie 2022 zal te raadplegen zijn via onze webshop vanaf 8 november 2021. Inschrijven kan vanaf 1 december 2021 om 20 uur. De krokusvakantie loopt van 28 februari tot en met 4 maart 2022.  

 Inschrijven

Annuleren

Tot 2 weken voor de activiteit kan je kosteloos annuleren. Annuleer je later? Dan kan er enkel kosteloos geannuleerd worden na het voorleggen van een doktersbriefje.

COVID-19

Pretateljee kan tijdens de krokusvakantie doorgaan in de twee bubbels van 20 kinderen. We volgen alle hygiënemaatregelen heel nauw op. Daarnaast werd er ook een noodprocedure opgemaakt in samenwerking met huisarts Bram Debaene. Deze noodprocedure wordt ten alle tijden gevolg bij besmetting of een mogelijke besmetting. We vragen aan ouders van de deelnemers om de noodprocedure op voorhand goed door te nemen.

Activiteiten

Op onze facebookpagina kan je de foto’s van de activiteiten terugvinden.

Jouw kind liever niet op de foto? Breng ons hiervan op de hoogte bij aanvang van het Pretateljee. Zo kunnen wij hier zeker rekening mee houden.