Voorjaarszoektocht De Leest

Gepubliceerd op Maandag 15 maart 2021
01 april 202130 juni 2021

Neen we zoeken geen naald in een hooiberg... maar naar aloude gewoonte knutselde De Leest ook dit jaar een fotozoektocht in elkaar. Uitzonderlijk start die dit jaar al op 1 april. In navolging van de Zomerse Zoektocht van De Leest, die al meer dan tien jaar een groeiend succes kent, pakt De Leest dit jaar uit met een voorjaarszoektocht. De zoektocht loopt van 1 april tot eind juni.

Zoals elk jaar is de zoektocht er voor iedereen: toegankelijk voor de "gelegenheidszoektochter" maar ook uitdagend voor de meer ervaren speurders. Nieuw dit jaar is dat we een grotere lus aansnijden van ongeveer 11 kilometer. Er zijn ook drie mogelijke startpunten: De Leest (Sint-Jorisstraat 62), Eperon d'Or (Prins Albertlaan 5) of in het centrum van Kachtem. Verspreid over het parcours zoek je naar een veertigtal foto's die in de volgorde van het af te leggen parcours te vinden zijn, maar evenzeer naar foto's verspreid over de hele tocht. Bij elke foto hoort een vraag.

Deelnameformulieren kosten 6 euro en zijn vanaf 1 april verkrijgbaar in volgende verkooppunten:

  • aan het onthaal van het stadhuis (Korenmarkt 10)
  • in Eperon d'Or (Prins Albertlaan 5)
  • Standaard Boekhandel (Marktstraat 19/41)
  • De Kriebel (Kachtemsestraat 139)
  • Papyrus (Prinsessestraat 184)

Zodra de horeca heropent, kan je de zoektocht ook in het cultuurcafé en (enkel in de voormiddag) aan de balie van De Leest verkrijgen.