Huis van de Sint

Heb je je ooit al eens afgevraagd waar Sinterklaas woont voor hij op 6 december alle pakjes ronddeelt? En hoe de pieten zich klaarstomen om op de daken te klauteren? Kom dan samen met mama, papa, broertjes en zusjes op bezoek voor een leuke rondleiding van ongeveer 1u 15 min en ga samen met de pieten op pad in en rond het Huis van de Sint. Een groot deel van de wandeling zal doorgaan buiten op het domein rondom kasteel Wallemote. Zorg er voor dat je dus zeker rekening houdt met de weersomstandigheden en voorzie een regenjas, paraplu en warme kledij.

Wanneer

Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 23 november 2020.

Deze activiteit werd geannuleerd vanwege Covid19.

Waar

Domein Kasteel Wallemote, Kokelaerestraat 85.

Kostprijs

Deelname aan de wandeling kost €4.

Wie

Het Huis van de Sint richt zich op kinderen tussen 2 en 10 jaar oud. Kinderen jonger dan 2 jaar moeten zich vanaf dit jaar ook verplicht inschrijven. Er mogen maximum twee volwassenen mee per kind om hen te vergezellen. Kinderen ouder dan 10 jaar worden meegerekend als volwassenen.

Inschrijven

Start inschrijvingen voor Izegemnaren: zaterdag 3 oktober vanaf 10 uur.
Start inschrijvingen voor niet-Izegemnaren: woensdag 7 oktober vanaf 12.30 uur.

Let op: zorg ervoor dat je kind vooraf gekoppeld is aan je account. Zo bespaar je tijd bij het inschrijven.

Enkel accounts van ouders of kinderen woonachtig te Izegem kunnen eerder inschrijven. Indien je kind toch niet kan deelnemen, kan er tot twee weken voor de activiteit geannuleerd worden. Indien je minder dan twee weken voor de activiteit annuleert, kan het inschrijvingsgeld enkel terugbetaald worden mits voorlegging van een doktersbriefje.

Inschrijven

Kleurwedstrijd

Op 9 november zetten de helpers van de Sint de brievenbus buiten aan kasteel Wallemote. In deze brievenbus kunnen alle kindjes de tekening voor de kleurwedstrijd deponeren. Andere tekeningen, brieven of verlanglijstjes aan de Sint zijn uiteraard ook welkom. Deze worden dan voor 6 december aan de Sint bezorgd.

Tekening wedstrijd