Halloween

Tijdens en na de herfstvakantie valt er heel wat te beleven in Izegem rond het thema halloween. Hieronder vind je een overzicht.

Griezeltocht

Durf jij het aan om op avontuur te gaan en alle spoken te zoeken? Je kan opnieuw spoken spotten in Izegem! Dit jaar stippelden we een wandeling uit van 2 km voor het hele gezin, in provinciedomein Wallemote-Wolvenhof. Parkeren kan op de parking in de Kokelarestraat 85.

Je kan de spoken vinden tijdens de herfstvakantie tussen 28 oktober en 12 november. Let wel: na 20 uur mag je het domein niet meer betreden.

Heb jij alle spoken gevonden? Stuur dan het aantal door naar vrijetijd@izegem.be en maak kans op een griezeltastisch prijzenpakket.

Route zoektocht

Vakantiekriebels: halloweenfilms in de Leest

Zin om samen met je (klein)kind een leuke film te bekijken tijdens de herfstvakantie? Trek je mooiste halloweenkostuum aan en kom op dinsdag 31 oktober genieten van een halloweenfilm.  Nadien krijg je een superlekkere suikerspin en een griezeldrankje!

Voor de jongste filmfans begint het festijn om 14 uur met de vertoning van 'Lotte op zoek naar draken'. Voor de iets oudere kinderen staat om 16 uur 'The Addams Family op Avontuur' op het programma.

Tickets

Griezelverhalen

Kom op zaterdag 4 november tussen van 10.30 tot 11 uur luisteren naar een spannend verhaal in de bibliotheek.  Kom je verkleed? Dan krijg je iets lekkers!