STUDIO GUGA

Gepubliceerd op Donderdag 18 februari 2021
18 november 2021

Dit is een voorstelling die oorspronkelijk op 19 november 2020 stond geprogrammeerd maar werd verschoven naar 18 november 2021. Tickets blijven geldig.

 

24 EURO - GROTE ZAAL - 20u

ONGEHOORD!

‘We kennen ‘Radio Guga’, de band rond maestroloog Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar onder de nieuwe naam ‘Studio Guga’ schreven ze een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.’

Zoals vanouds haalt Guga zijn beste stem-imitaties naar boven, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zo typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, dat het lijkt alsof ze door henzelf zijn gemaakt.

Vandaar ook de titel ‘ONGEHOORD!’. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hadden ‘hun nummer’ nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoort u eigenlijk niet te doen. Tenzij u Guga Baul heet.

Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer.

Met: Guga Baul (zang), Joost Van den Broeck (drums), Bert Embrechts (bas), Filip Bollaert (gitaar) en Jacques Motmans (toetsen).

Studio Gugad