Babbeloe

Babbeloe is een vakantiewerking voor kinderen die zich meer thuis voelen in een gestructureerde en kleine werking. Hierbij is er mogelijkheid tot individuele begeleiding en extra ondersteuning, afhankelijk van de nood en beperking van het kind. Er kunnen elke dag maximum 15 kinderen komen spelen. We zorgen voor een gemotiveerde animatorenploeg, een aangename omgeving, een plezant dagprogramma, een leuke uitstap en extra aandacht en individuele ondersteuning waar nodig.

Waarom Babbeloe?

Voor kinderen met nood aan extra ondersteuning is het niet altijd gemakkelijk om mee te spelen in een gewone speelpleinwerking. De grootte van speelpleinwerkingen kan soms verhinderen dat zij er zich ten volle kunnen uitleven en er zich op hun gemak voelen. Die kinderen, die omwille van een beperking wat meer ondersteuning nodig hebben bij het spelen, voelen zich beter in hun vel op een kleine vakantiewerking. Ze kunnen er spelen op hun eigen tempo in een geborgen omgeving met een vaste begeleidingsploeg.

Voor wie

Babbeloe is voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar, die zich meer thuis voelen in een gestructureerde en kleine werking waar er mogelijkheid is tot extra ondersteuning. Ook broers en zussen zijn welkom.

Waar en wanneer

Sint-Vincentiusschool,
Hogeschool 66 te Kachtem.
Ingang via de sporthal & parking in de Hondjesmertjesstraat.   

Week 1: 1 - 5 juli
Week 2: 8 - 12 juli
Week 3: 19 - 23 augustus
Week 4: 26 - 30 augustus

De werking gaat telkens door van 9 tot 16 uur. Er is opvang voorzien voor en na de werking, vanaf 8 uur en tot 17 uur.

Inschrijven

Inschrijvingen voor 2024 starten op 1 februari 2024.

Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 15 kinderen per dag. Een dag Babbeloe kost € 5 per kind. Hiervoor krijgen de kinderen een leuke speldag, een drankje en een vieruurtje. Er kan ook met vrijetijdscheques betaald worden.

Kwam je kind al eens naar Babbeloe Izegem?

Schrijf je dan in via het inschrijfformulier vanaf 1 februari 2023. Na maximum één week krijg je van ons bevestiging. Kreeg je geen bevestiging? Bel ons dan op. Je krijgt later een factuur toegestuurd met het totale bedrag dat betaald moet worden.

Komt je kind voor de eerste keer naar Babbeloe Izegem?

Neem contact op met Emma (projectmedewerker jeugd) via emma.nuyttens@izegem.be of bel naar 051 33 73 32. Indien je kind voor het eerst naar Babbeloe komt, plannen wij een kennismakingsgesprek. Zo leer je de werking eerst kennen.

Annuleren

Indien je kind toch niet kan deelnemen en je hebt reeds betaald, kan er tot 2 weken voor de gereserveerde dag(en) geannuleerd worden. Indien je minder dan 2 weken voor de gereserveerde dag(en) annuleert, kan het inschrijvingsgeld enkel terugbetaald worden mits voorlegging van een doktersbriefje.

Coronamaatregelen

Op deze noodprocedure vind je terug wat er dient te gebeuren indien er een (vermoedelijke) coronabesmetting is.