Babbeloe

Babbeloe is een vakantiewerking voor kinderen die zich meer thuis voelen in een gestructureerde en kleine werking. Hierbij is er mogelijkheid tot individuele begeleiding en extra ondersteuning, afhankelijk van de nood en beperking van het kind. Er kunnen elke dag maximum 15 kinderen komen spelen. We zorgen voor een gemotiveerde animatorenploeg, een aangename omgeving, een plezant dagprogramma, een leuke uitstap en extra aandacht en individuele ondersteuning waar nodig.

Waarom Babbeloe?

Voor kinderen met nood aan extra ondersteuning is het niet altijd gemakkelijk om mee te spelen in een gewone speelpleinwerking. De grootte van speelpleinwerkingen kan soms verhinderen dat zij er zich ten volle kunnen uitleven en er zich op hun gemak voelen. Die kinderen, die omwille van een beperking wat meer ondersteuning nodig hebben bij het spelen, voelen zich beter in hun vel op een kleine vakantiewerking. Ze kunnen er spelen op hun eigen tempo in een geborgen omgeving met een vaste begeleidingsploeg.

Voor wie

Babbeloe is voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar, die zich meer thuis voelen in een gestructureerde en kleine werking waar er mogelijkheid is tot extra ondersteuning. Ook broers en zussen zijn welkom.

Waar en wanneer

Sint-Vincentiusschool
Hogeschool 66 te Kachtem.
Ingang via de sporthal & parking in de Hondsmertjesstraat.

Paasvakantie
Week 1:  2 - 5 april

Zomervakantie
Week 1: 1 - 5 juli
Week 2: 8 - 12 juli
Week 3: 19 - 23 augustus
Week 4: 26 - 30 augustus

De werking gaat telkens door van 9 tot 16 uur. Er is opvang voorzien voor en na de werking, vanaf 8 uur en tot 17 uur.

Inschrijven

Inschrijvingen voor 2024 starten op 1 februari om 12u.

Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 20 kinderen per dag in de zomervakantie en 15 kinderen per dag in de paasvakantie. Een dag Babbeloe kost € 5 per kind. Hiervoor krijgen de kinderen een leuke speldag, een drankje en een vieruurtje. Er kan ook met vrijetijdscheques betaald worden.

Kwam je kind al eens naar Babbeloe Izegem?

Schrijf je dan in via de webshop vanaf 1 februari 2024 om 12u. Daarna dien je binnen de week de infofiche van je kind invullen. Daarna is de inschrijving compleet.

Komt je kind voor de eerste keer naar Babbeloe Izegem?

Neem na de inschrijving via de webshop contact op met Emma (projectmedewerker jeugd) via emma.nuyttens@izegem.be of bel naar 051 33 73 32. Indien je kind voor het eerst naar Babbeloe komt, plannen wij een kennismakingsgesprek. Zo leer je de werking eerst kennen.

Annuleren

Indien je kind toch niet kan deelnemen en je hebt reeds betaald, kan er tot 2 weken voor de gereserveerde dag(en) geannuleerd worden. Indien je minder dan 2 weken voor de gereserveerde dag(en) annuleert, kan het inschrijvingsgeld enkel terugbetaald worden mits voorlegging van een doktersbriefje.

INSCHRIJFPROCEDURE via webshop
  • Ga naar onze webshop. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord of maak een nieuw account aan via de knop ‘Aanmelden als nieuwe gebruiker’ onder het inlogveld midden op je scherm.
    • Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op de knop ‘Wachtwoord vergeten?’ en volg de stappen om een nieuw wachtwoord in te stellen.
  • Check na het inloggen of al jouw gegevens nog steeds kloppen via de link ‘Mijn gegevens’ onder de titel ‘Mijn profiel’ bovenaan je scherm. Ga zeker ook na of je rijksregisternummer en dat van je kind is ingevuld. Enkel als beide zijn ingevuld, kan een fiscaal attest worden opgemaakt.
  • Check daarna of alle gegevens van jouw relaties kloppen (de kinderen die je wil inschrijven). Dit kan opnieuw via ‘Mijn profiel’ onder de link ‘Relaties’.
  • Klik op de blauwe knop ‘Start’ en navigeer naar de groene knop ‘INSCHRIJVEN’ op uw scherm.
  • Je krijgt nu een lijst met de verschillende activiteiten van de onze vrijetijdsdienst. Zoek naar de activiteit waar je jezelf wil inschrijven en klik hierop. Als je de activiteit niet meteen vindt, kan het zijn dat je de filters: Organisatie, Activiteit, Periode & Leeftijd moet aanpassen.
  • Wanneer je de juiste activiteit gevonden hebt kan je je inschrijven via de knop ‘inschrijven’ op je scherm.
  • Wanneer een activiteit volgeboekt is, kan het zijn dat je moet inschrijven op de wachtlijst. Wanneer een eerdere inschrijving wegvalt worden mensen van de wachtlijst opgebeld om het lege plaatsje te vullen.