Kinderopvang

Opvang kent vele vormen: voor kleine kinderen, voor schoolgaande kinderen, in een gezinswoning of in een kinderdagverblijf, met een prijs volgens het inkomen of niet. Het aanbod is ruim.

  • Dagopvang.
    De opvang van kinderen tijdens de arbeidstijd van de ouders. Je kan kiezen tussen opvang bij een zelfstandige onthaalouder, bij een kinderdagverblijf, een crèche, bij een onthaalouder aangesloten bij een dienst,… De kostprijs kan inkomensgerelateerd zijn of er kan een sociaal tarief toegepast worden,… De mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Buitenschoolse opvang.
    Buitenschoolse opvang wordt soms ook naschoolse opvang genoemd. Het is een verzamelnaam van alle professionele kinderopvang, geregeld voor schoolgaande kinderen 'buiten' de schooltijden.

  • Oppas zieke kinderen.
    De dienst thuisoppas zieke kinderen is er voor kinderen die omwille van plotse ziekte niet naar het opvanggezin, het kinderdagverblijf of de school kunnen gaan en waarvan de ouders door werkomstandigheden ook niet voor de opvang kunnen instaan. Deze dienst wordt onder meer aangeboden door het ziekenfonds, maar ook door de oppasdienst van 'Solidariteit voor het gezin'.

Contact

Okido
Kachtemsestraat 1
8870 Izegem

051/30.51.97 Contacteer ons