Visie 2030: denk je mee?

Visie over hoe onze stad er in de toekomst moet uitzien! De toekomst van Izegem overkomt ons niet, we maken ze samen. De naam zegt het zelf: in Visie 2030 creëren de stad en de burger samen een ‘visie’ over hoe onze stad er in de toekomst moet uitzien.

 

Op 4 februari was er het groot synthesemoment in De Leest. We stellen de 10 projecten nog even voor. Verder ook de presentatie deel 1 (projecten: 6,7,8,9 en 10) en deel 2 (projecten 1,2,3,4,5 en overzicht). Een mooi verslag vind je terug in het Izine.

 

Het eindrapport is intussen geschreven!
Nog meer info in het Izine.


 

 

Traject en verslaggeving!

 

We houden je natuurlijk verder ook op de hoogte via deze website, Facebook en Twitter.

 

Traject:

Tijdens de afgelopen burgerklankbordgroepen toetste de stad telkens de door deskundigen opgestelde visie af bij jullie, de burgers. De ontwerpers noteerden de reacties, het advies en de prioriteiten van de burgers en namen die mee in de verdere ontwikkeling. Zo kwamen we uit op de huidige Visie 2030. We willen toch duidelijk zijn. Niet alles wat in de Visie 2030 zal staan, zal onmiddellijk worden uitgevoerd. Daarom is het precies ook een ‘visie’. De inhoud moet helpen om projecten op korte en lange termijn uit te voeren. En dat volgens een gebudgetteerd plan. Ook in de verdere ontwikkeling van die heel concrete projecten, zoals bijvoorbeeld het mobiliteitsplan, zullen we opnieuw jouw mening vragen.  

 

V2030

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Visie 2030
Korenmarkt (10)
8870 Izegem

051/33.73.12 Contacteer ons